H πορεία της NVIDIA στο τομέα των κινητών μπορεί να έλαβε μια ανεπιθύμητη ( ίσως προσωρινή ) εξέλιξη.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε στο τέλος της εβδομάδας ότι ο Γενικός Διευθυντής της στη Μονάδα Επιχειρήσεων Smartphones Mike Rayfield έφυγε από την εταιρεία στις 24 Αυγούστου για να ενταχθεί σε μια άλλη εταιρεία, αν και δεν ξέρουμε αν θα είναι επικεφαλής σε κάποια αντίπαλη εταιρία ή θα αλλάξει εντελώς κατεύθυνση.

Η NVIDIA δεν έχει ακόμη δηλώσει, για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Rayfield στο τιμόνι. Χωρίς να έχει σημασία για το ποιος θα πάρει τη θέση του, η αναχώρηση του Rayfield είναι ένα σημαντικό πλήγμα για την ομάδα της Santa Clara.

O Mike Rayfield ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη των κινητών στην  NVIDIA από το 2005, πριν η εταιρεία να έχει κατασταλάξει ακόμη για το αν ενδιαφέρεται να προχωρήσει στο χώρο των κινητών.

 

Είναι αυτός που βοήθησε να γίνει το όνομα Tegra  συνώνυμο με τα γρήγορα τηλέφωνα και Tablets με  Android, όπως το One X και Nexus 7. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αρκετοί από τους ανταγωνιστές θα ήθελαν να τον έχουν τον εν πλω.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.