Ίσως θυμάστε ότι τον περασμένο Μάρτιο, ακούσαμε πως το smartphone της Motorola Bionic θα είναι στον κατάλογο των μοντέλων που θα λάμβαναν την έκδοση Android, Ice Cream Sandwich. Όμως, ακόμα οι χρήστες δεν έχουν δεί κάποια τέτοια ενημέρωση. Κανονικά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας έπρεπε να δούμε την έκδοση ICS κόντα στις αρχές του τρίτου τετραμήνου, το οποίο προφανώς έχει περάσει ανεπιστρεπτή. Έτσι, θα αναρωτιέστε πού είναι η ενημέρωση; Ο αντιπρόεδρος της Motorola, Punit Soni έθιξε την κατάσταση στο Google+, και έχει μερικά εντυπωσιακά πράγματα να πει για την καθυστέρηση.

Ο Soni δεν μασάει τα λόγια του σχετικά με τη Motorola και συμπάσχει με τους πελάτες λέγοντας: «Νομίζω ότι έχετε μια όχι και τόσο καλή συμφωνία με την αγορά της συσκευής σας και θα μπορούσαμε σαν εταιρεία να έχουμε κάνει ακόμα περισσότερα για σας.” Συνεχίζει, λέγοντας ότι ακόμα κι αν είναι νέος  στη Motorola, αυτό δεν είναι δικαιολογία για την τρέχουσα κατάσταση, και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για να φτίαξει τα πράγματα.

Ο Soni καθιστά σαφές ότι τα σχόλια των χρηστών, ακόμη και αν αυτά είναι αρνητικά, παραμένουν πολύ σημαντικά, γράφοντας, «θα συνεργαστούμε με σας, θα ακούσουμε με προσοχή τις ανησυχίες σας και το πιο σημαντικό, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε την κατάσταση.”

Μπορεί ακόμη να υπάρχει αναμονή πριν το Motorola Bionic πάρει την ICS, αλλά τουλάχιστον είναι καθησυχαστικό να γνωρίζουμε ότι κάποιοι, όπως ο Soni προσπαθούν για το καλύτερο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.