Επαναλαμβάνοντας κάτι παρόμοιο με αυτό που είχε κάνει και με τα Windows Phone 7  πίσω το 2010, το αφεντικό της Microsoft Steve Ballmer ανακοίνωσε κατά την ετήσια εκδήλωση της εταιρείας, ότι και οι 90.000 ( πλήρους απασχόλησης )  εργαζόμενοι της θα πάρουν μία γεύση από τα τελευταίας γενιάς προϊόντα της.

 

Μιλάμε για μια Surface ταμπλέτα με Windows RT, ένα Windows Phone 8 τηλέφωνο ( από ότι μάθαμε πρόσφατα με 2ετή σύμβαση ) στα τέλη του Δεκεμβρίου και μαζί με όλα αυτά θα παραλάβουν και έναν επαγγελματικό υπολογιστή με Windows 8 και δυνατότητες touch. Σύμφωνα με τη Forbes, οι υπολογιστές μπορεί να είναι ένα desktop, laptop, tablet ή ένα ultrabook.

Προχωρώντας η Microsoft σε τέτοιες κινήσεις, δεν βελτιώνει μόνο το ηθικό των εργαζομένων της, αλλά διασφαλίζει επίσης, τα νέα της προϊόντα να είναι γνώριμα σε κάθε υπάλληλό της. Έτσι θα είναι προετοιμασμένοι και οι ίδιοι να διαφημίσουν  τις συσκευές, όταν αυτές γίνουν διαθέσιμες στην αγορά.

Θα μπορέσει αυτή της η κίνηση να μειώσει τη διαφορά με τον ανταγωνισμό από την Apple και την Google ; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.