Τον τελευταίο καιρό ακούμε συνέχεια για προβλήματα σχετικά με το iPhone  5. Τελικά η Foxconn λύγισε και παραδέχτηκε πως κάτι δεν πάει καλά με την συσκευή.

Σύμφωνα με την κινέζικη εταιρία λοιπόν, το iPhone 5 είναι η ποιο δύσκολη συσκευή που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα πολλές συσκευές να βγαίνουν ακόμα και από το εργοστάσιο με γρατζουνιές.

Η Foxconn μάλιστα δήλωσε πως είναι αδύνατο να κατασκευαστεί αψεγάδιαστο iPhone 5, ελπίζει όμως μελλοντικά να βελτιωθεί η κατάσταση αρκετά.

Έτσι λοιπόν η Foxconn ξεκίνησε την εγκατάσταση νέας πτέρυγας για Quality Control ώστε να μειώσει το ποσοστό προβληματικών iPhones που φεύγουν από το εργοστάσιο της. Σύμφωνα με τις πηγές μάλιστα, αυτός ήταν ο λόγος που έγινε η απεργία στο εργοστάσιο την περασμένη εβδομάδα.

Η Foxconn θεωρεί πως η ποιότητα των iPhones ήδη βελτιώθηκε με το Quality Control. Τα προβληματικά iPhones όμως που έχουν φτάσει ήδη στους ιδιοκτήτες τους, τι θα γίνουν;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.