Σήμερα, στο Consumer Electronic Show 2013, η εταιρεία D-Link ανακοίνωσε ένα νέο router που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους gamers. Το CNET αναφέρει ότι το νέο αυτό προϊόν της D-Link – που ονομάζεται Gaming Router(μοντέλο DGL-5500) – είναι το πρώτο 802.11ac router με γνώμονα τους παίχτες βιντεοπαιχνιδιών.

Το Gaming Router είναι το πρώτη στην αγορά που θα υποστηρίξει τη νέα τεχνολογία StreamBoost της Qualcomm, καθώς και το 802.11ac τσιπ του.

Η τεχνολογία StreamBoost επιτρέπει στο router να ‘’δεσμεύσει’’ το απαιτούμενο ποσό ταχύτητας του Internet που απαιτείται για μια συσκευή σε μια δεδομένη χρονική στιγμή αντί να παρέχει σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές το ίδιο εύρος ζώνης.

Όσον αφορά το σχεδιασμό, το νέο Gaming Router της D-Link είναι κυλινδρικό. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος της άνοιξης του 2013, με άγνωστο μέχρι στιγμή κόστος.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.