sponsor-corning

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι κατασκευαστές οθονών ήταν σε θέση να δημιουργήσουν εύκαμπτα πάνελ OLED για αρκετό καιρό τώρα. Τα δείχνουν σε διεθνής εκθέσεις για πολλά χρόνια. Παρά αυτές τις εμφανίσεις, σίγουρα κάτι πάει στραβά για να μην είναι οι σημερινές οθόνες ούτε κοντά στο να είναι έτοιμες.

Ένας παράγοντας που συχνά δεν σκεπτόμαστε όταν συζητάμε τις εύκαμπτες οθόνες, είναι το πώς θα προστατεύθουν από τυχόν φθορές και πτώσεις. Η Corning ήδη εργάζεται για να απαντήσει  σε αυτό το πρόβλημα, το οποίο θα μπορούσε να είναι με τη μορφή του γυαλιού Willow.

Το γυαλί Willow έχει σχεδιαστεί για να λυγίσει χωρίς να σπάζει. Ενώ το γυαλί Willow είχε ανακοινωθεί πέρυσι, τώρα η Corning μας μιλάει με πιο συγκεκριμένα δεδομένα για το πότε αυτά τα  προϊόντα θα φθάσουν στην αγορά.

Σύμφωνα με την Corning, ήδη συνεργάζεται με μερικούς «πολύ μεγάλους” πελάτες για να τους ‘διδάξει’ τι θα πρέπει να κάνουν για να ενσωματώσουν το γυαλί Willow σε μελλοντικά τους προϊόντα, αλλά ότι πιθανώς θέλουμε άλλα τρία χρόνια πριν κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα και εφικτό από μέρους τους.

Εν τω μεταξύ, το γυαλί Willow προς το παρών θα βρει χρήσεις και σε λιγότερο απαιτητικές εφαρμογές, αφήνοντας έτσι τις εταιρείες να το συνηθίσουν πάνω στα προϊόντα τους και φυσικά να δουν τις δυνατότητές του προτού καταλήξει στις συσκευές τις αγοράς.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.