Τελευταία βλέπουμε την Apple να βρίσκεται σε δικαστικές διαμάχες με την Samsung και να προσπαθεί (και να τα καταφέρνει σε κάποιες περιπτώσεις) να πετύχει την απαγόρευση κυκλοφορίας συσκευών της δεύτερης, όπως το Galaxy Nexus και το Galaxy Tab 10.1. Τώρα όμως το παρακάνει η Apple απειλώντας τους παρόχους και τους μεταπωλητές, που δουλεύουν με προϊόντα της Samsung, πως αν πουλήσουν τα Galaxy Tab 10.1 ή το Galaxy Nexus, θα αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τις νομικές συνέπειες.

Οι δίκες που έχασε η Samsung υποχρεώνουν την Samsung να μην πουλάει τα μοντέλα της στους μεταπωλητές, αλλά δεν απαγορεύει στους μεταπωλητές να πουλήσουν το απόθεμα που είχαν αγοράσει πριν την απαγόρευση.

Μάλλον η Apple έχει αρχίσει να ξεφεύγει αρκετά και να ξεπερνάει κατά πολύ τις γραμμές.  Με την εταιρία να έχει χάσει τεράστιο μερίδιο αγοράς από το Android μάλλον έχει αρχίσει να καταφεύγει σε βιαστικές κινήσεις. Προσωπικά από μια εταιρία με 100 δις αποθεματικό (που δεν έχει τι να τα κάνει) θα περίμενα να χτυπήσει τον ανταγωνισμό κυρίως με την πρωτοπορία και την τεχνολογία που είναι σε θέση να παράξει. Το κακό είναι ότι η Apple έχει μείνει στο 2010 και μέχρι στιγμής δεν βλέπουμε κάτι να το αλλάζει.  Οκ πάντα το είχε με τις μηνύσεις η Apple αλλά τώρα το παρατραβάει, και με αυτή την συμπεριφορά δείχνει ότι πλέον φοβάται την Samsung.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.