Δύσκολη χρονιά έχει η apple στην Κίνα, με την Proview και το trademark του iPad και από την άλλη με την εταιρία χημικών Jiangsu Xeubao σχετικά με το trademark του Snow Leopard, που η εταιρία κατέχει από το 2000. Σα να μην έφταναν όλα αυτά μια νέα υπόθεση έρχεται να ταράξει την εταιρία σχετικά με το Siri. Η αντίπαλος εταιρία της Apple βρίσκεται στην Σαγκάη και ονομάζεται Zhi Zhen Internet Technology. Κατηγορεί λοιπόν την Apple για παραβίαση πατέντας που χρησιμοποιείται στο φωνητικό σύστημα για κλήσεις και ίντερνετ του iRobot. Αν και τώρα μάθαμε για την αγωγή η Zhi Zhen επιμένει ότι οι κατηγορίες είναι στα σκαριά εδώ και καιρό και η αγωγή κατατέθηκε τον Ιούνιο και αφορά μια πατέντα που χρονολογείται από το 2004.

Η Apple είναι χαρακτηριστικά σιωπηλή σχετικά με το θέμα και για το πώς θα αντιμετωπίσει την υπόθεση, καθώς αυτή η διαμάχη ίσως σταματήσει το Siri στην κίνα μαζί με το iOS 6. Υποθέτουμε ότι η Apple είναι παραπάνω από πρόθυμη να αντεπιτεθεί καθώς η αντίπαλη εταιρία δεν φοβάται να «κράξει» την Apple για το Siri παντού στην κεντρική της σελίδα.

Πηγή 1 , 2

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.