Δυο iPhone δοκιμάζονται από την Apple,  φέρουν τις κώδικες  ονομασίες  N41AP (or 5,1) και N42AP (5,2). Στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνεται οθόνη 3,95 ιντσών και ανάλυσης 640Χ1136 και έχουν pixel density τα 330dpi γεγονός που τις καθιστά “retina”. Με διαστάσεις 4,93Χ8,76 η διάφορα στο ύψος είναι αισθητή από τους προκάτοχους του.

Αν αυτές οι πληροφορίες βγουν πραγματικές, τότε μιλάμε για ένα iPhone με αναλόγια οθόνης 16:9 και όχι τα 3:2 που είχε μέχρι τώρα. Αυτό σημαίνει όμως ότι το επερχόμενο iOS 6 θα πρέπει να παραμετροποιηθει έτσι ώστε να χρησιμοποιεί αυτή την αναλόγια

Φήμες επίσης αναφέρουν ότι το iPhone θα διατηρήσει το Home Button αλλά ίσως μειώσει το μέγεθος του. Μένει να κάνουμε υπομονή μονό για να το δούμε όταν κυκλοφορήσει. Ένα πράγμα είναι σίγουρο όμως, με τις τεράστιες οθόνες που συναντάμε στις ναυαρχίδες των Android smartphones, αρκετοί χρήστες iPhone έχουν αρχίσει να ζηλεύουν με την εμπειρία χρήσης που προσφέρει το στρατόπεδο της Google.  Από ότι φαίνεται ήρθε ο καιρός να κάνει κάτι για αυτό η apple αν θέλει να παραμείνει άξιος ανταγωνιστής.

 

Οι φωτογραφίες δεν είναι αντιπροσωπευτικές του τελικού προϊόντος και έχουν σκοπό να δείξουν την διαφορά μεγέθους της οθόνης σε σχέση με τους προγόνους του iPhone 5

 

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.