CallOfDutyGhostsConf610

Η Infinity Ward πριν από λίγες ώρες αποκάλυψε αρκετές νέες λεπτομέρειες γύρω από το σκύλο που θα υπάρχει μέσα στο νέο Call of Duty: Ghosts, το όνομά του οποίου θα είναι, Riley!

Μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης πριν την έναρξη της διεθνούς έκθεσης E3 ο παραγωγός της Infinity Ward, Mark Rubin, δήλωσε ότι ο σκύλος στο Call of Duty: Ghosts πήρε το όνομά του ως φόρο τιμής στο χαρακτήρα Simon “Ghost” Riley που υπήρχε στο Modern Warfare 2.

Η εταιρεία μας έδειξε ακόμα δύο single-player πίστες που θα δούμε μέσα στο παιχνίδι (όταν με το καλό το πάρουμε στα χέρια μας). Οι συγκεκριμένες ήταν οι “Into the Deep” και “ No Man’s Land “. Η πρώτη αφορά μια υποβρύχια αποστολή με περιστασιακές σκηνές μάχης, και η δεύτερη λαμβάνει χώρα σε ένα τροπικό δάσος. Ο Riley έχει πλέον ένα σημαντικό ρόλο στη δεύτερη πίστα, με τον παίκτη να μπορεί να ελέγξει το σκυλί με τρόπο παρόμοιο με τα επίγεια drones που υπήρχαν στο Call of Duty: Black Ops II.

Η Infinity Ward δήλωσε ότι αυτός ο hi-tech σκύλος θα είναι εξοπλισμένος με  αναδιπλούμενη κάμερα, ακουστικό, και δύο συσκευές δόνησης.

Πλάνα από το Call of Duty: Ghosts σχετικά με το single-player campaign, συμπεριλαμβανομένων και του σκύλου Riley, μπορείτε να βρείτε στο CallofDuty.com.

Το Call of Duty: Ghosts θα κυκλοφορήσει για τα Xbox 360, PlayStation 3 και PC στις 5 Νοεμβρίου. Φυσικά θα ακολουθήσουν και εκδόσεις για τα Xbox One και PlayStation 4 λίγο καιρό μετά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.