Αυτό λοιπόν είναι το νέο tablet 7” από την Acer με λειτουργικό σύστημα Android και επεξεργαστή quad-core Nvidia Tegra 3 στα 1.2 GHz . Η οθόνη θα έχει ανάλυση 1024 x 600 και 1GB μνήμης RAM.

Ο χώρος αποθήκευσης είναι στα 8 GB, αλλά και υποδοχή για κάρτα microSD, για τους πιο απαιτητικούς! Η έκδοση Android με την οποία θα διατίθεται θα είναι η 4.1.

Η Acer λοιπόν ανακοίνωσε ότι το A110 θα πωλείται προς 225 ευρώ στην Ευρώπη. Αν και η εταιρεία δεν μας έδωσε την ακριβή ημερομηνία που θα φθάσει στα ράφια μας παρόλα αυτά επιβαιβεώνει πως θα είναι κάπου μέσα στο φθινόπωρο.

Η Acer λέει πως θα κάνει ευκολότερη την πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές μέσω της δυνατότητας αλλαγής μεγέθους των widgets στην οθόνη. Η συσκευή θα είναι προεγκατεστημένη με το σύνολο των εφαρμογών της Google συμπεριλαμβανομένων του Gmail, Maps, YouTube, και πολλά άλλα. Να επισημάνουμε πως θα έχει μπροστινή κάμερα στα 2 megapixel για να πραγματοποιείτε video chat, ενσωματωμένη έξοδο HDMI και θύρα micro USB.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.