Γνωρίζαμε πως η έκδοση των 48fps του Πίτερ Τζάκσον για την ταινία The Hobbit προοριζόταν για περιορισμένη προβολή στους κινηματογράφους, αλλά από οτι φαίνεται θα είναι ακόμα πιο περιορισμένη από ό, τι νομίζαμε, τουλάχιστον στη Βόρεια Αμερική.

Σύμφωνα με την The Los Angeles Times , περίπου 450 κινηματογράφοι στις ΗΠΑ και τον Καναδά θα δείξουν την ταινία στο πρωτότυπο, πρωτοποριακό frame rate όταν κάνει ντεμπούτο στις 14 Δεκεμβρίου.

Η 48fps εκδοχή της ταινίας πήρε μια μικτή αντίδραση όταν προβλήθηκε στην CinemaCon νωρίτερα αυτό το έτος, με παράπονα να εκφράζουν, ότι δεν είχε συνηθισμένη εμφάνισή.

Ο αριθμός είναι πολύ μικρός σε σχέση με τις 4000 οθόνες που συνήθως χρείαζονται για να προβληθούν ταινίες παρόμοιου βελινικούς. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να αρκεστούν στο να την παρακολουθήσουν σε 24fps, όπως και κάθε άλλη ταινία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.