exynoscesjtoctaled01

Υπάρχουν αρκετοί νέοι επεξεργαστές που θα εμφανιστούν στα νέα κινητά και tablets όπως ο Nvidia Tegra 4, o Huawei’s K3V3, και ο Qualcomm’s Snapdragon 800. Η αναμονή για τις επιδόσεις των επεξεργαστών είναι μεγάλη καθώς θα δώσουν νέες δυνατότητες στα φορητά συστήματα, αλλά ο Samsung Exynos Octa σίγουρα είναι ο πιο αναμενόμενος από όλους!

Η επεξεργαστική ισχύς του σίγουρα θα είναι κορυφαία καθώς το chip θα διαθέτει 8 πυρήνες. Καθώς περιμένουμε την πρώτη συσκευή που θα χρησιμοποιήσει το εν λόγω chip, η Samsung έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα του επεξεργαστή της.

Αν οι φήμες βγουν αληθινές, τότε το Samsung Galaxy IV θα είναι η πρώτη συσκευή που θα χρησιμοποιήσει τον Exynos Octa. Η επίσημη παρουσίαση του GalaxyS IV αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε 3 μήνες.

exynos-5-octa

Source

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.