Η φήμη τελικά αποδείχθηκε αληθινή. Η Sony επιβεβαίωσε σήμερα το επόμενο σκέλος της σειράς Uncharted (σαν turn-based card game), το Uncharted: Fight for Fortune.

Θα διατεθεί στις 4 Δεκέμβρη για 5 δολλάρια στο PlayStation Vita, το παιχνίδι θα διαθέτει τους ήρωες και τους κακούς από την Uncharted σειρά, συμπεριλαμβανομένων των Nathan Drake και Katherine Marlowe, μεταξύ άλλων.

Στο Uncharted: Fight for Fortune, οι παίκτες θα δημιουργούν μια ομάδα καρτών με βάση τους χαρακτήρες από τη σειρά, ύστερα θα χρησιμοποιεί την εν λόγω ομάδα για να νικήσει τους αντιπάλους της, ενώ υπερασπίζεται τον εαυτό της από αντίστοιχες επιθέσεις.

Επιπλέον, το παιχνίδι θα είναι μερικώς συνεδεμένο με το υπάρχον Uncharted: Golden Abyss. Η Sony ετοιμάζει ένα patch για το Golden Abyss, που θα επιτρέψει στους παίκτες,  τα αντικείμενα που έχουν βρεί, να τα χρησιμοποιησούν στο Fight for Fortune.

Το Uncharted: Fight for Fortune παράγεται από τη Sony Bend, σε συνδυασμό με την Naughty Dog και το καταστήμα Loop Games.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.