Δυο νέες ενημερώσεις ετοιμάζει η Microsoft, για τα Windows Phone. Η πρώτη αφορά τους “παλιούς” χρηστές, των WP7.5, και είναι η αναμενόμενη ενημέρωση, που ανακοίνωσαν τον Ιούλιο, 7.8. Φήμες ακούγονται ότι η έκδοση αυτή, που έφτασε πριν δυο εβδομάδες την τελική της μορφή (RTM), μπορεί να φτάσει στους χρηστές αύριο!! Βεβαία οι πηγές των φημών αυτών δεν είναι και οι πλέον αξιόπιστες, άλλα η αναβάθμιση 7.8 είναι σχετικά μικρή, και αφού έχει φτάσει σε φάση RTM, δεν απέχει και πολύ από τις συσκευές των χρηστών. Εδώ είμαστε και θα δούμε αν αληθεύουν οι φήμες. Κάποια από τα στοιχειά που φέρνει η εν λόγω αναβάθμιση, μεταξύ άλλων είναι η νέα αρχική οθόνη (επιβεβαιωμένο) και τα νέα live wallpapers (επιβεβαιωμένο, δεν έχει ανακοινωθεί).

Σε κάποια εσωτερικά έγγραφα της Nokia, που διέρρευσαν, φαίνεται πως η Nokia μαζί με τη Microsoft ετοιμάζουν και άλλη αναβάθμιση, μετά από την 7.8 για τους “παλιούς” χρηστές, για την όποια όμως δεν αναφέρεται ούτε κάποιο χρονικό διάστημα ούτε τι νέα στοιχειά θα περιλαμβάνει.

Όσον αφορά τους νέους χρηστές, και συμφώνα με ένα tweet του χρηστή @Football4PDA πρέπει να αναμένουμε νέο OTA update για τις συσκευές WP8, με όνομα Apollo+. Το tweet δεν αναφέρει κάτι άλλο εκτός του ότι το update θα έρθει στους χρηστές μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους.

Το Verge όμως έμαθε μέσα από άλλες πηγές ότι το Apollo+ θα είναι μικρή αναβάθμιση (κυρίως θα διορθώσει διάφορα bugs), άλλα θα περιέχει και νέα features όπως υποστήριξη για εταιρικά δίκτυα (VPN), τη νέα λειτουργιά που επιβεβαίωσε ο Joe Belfiore, οπού τ wifi θα παραμένει συνεχώς συνδεδεμένο, ενώ ενδέχεται να δούμε και ένα κεντρικό σύστημα ειδοποιήσεων, που έλειπε από το νέο λειτουργικό σύστημα.

 

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιτέλους, περιμένουμε τόσο καιρό ! Όλες οι νέες εφαρμογές βγαίνουν για τα windows phone 8 και περιμένω το update για να τις υποστηρίζει και το δικό μου. Έχω το lumia 800, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επιλογή για πολλές εφαρμογές. Επιτέλους τώρα που θα βγούν εφαρμογές για τα 8 θα τις κατεβάσω κι εγώ με το update.

  2. Νικ, απ οσο ξερω, οι εφαρμογες που ειναι κωδικοποιημενες για τα 8 δεν τρεχουν στα 7, αντιθετα, αυτες των 7 τρεχουν κ στα 8, δυστυχως. Το θεμα ειναι οι devs να φτιαχνουν τις απλες εφαρμογες και για τις 2 εκδοσεις. Λογικο ειναι πολλα απο τα νεα παιχνιδια να φτιαχνονται μονο για τα 8, αφου τα 7,5 δεν εχουν τις ιδιες δυνατοτητες. Αλλα εξαρταται απο τον καθε developer, τι θα κανει, αλλοι θα φτιχνουν μονο για 8, και αλλοι θα φτιαχνουν apps και για τις 2 εκδοσεις.

  3. Φίλε είσαι σίγουρος ; Δε νομίζω… Το κινητό το πήρα πριν 2 μήνες. Δε παίζει να μας κάνει τέτοιο χουνέρι η microsoft. Αν είναι 2 μηνών κινητό να μη μπορώ να κατεβάσω τις καινούργιες εφαρμογές κλάφτα χαράλαμπε

    • Δυστυχως φιλε Νικ ετσι ειναι τα πραγματα σε αυτη την πλατφορμα. Οπως σου ειπα κ πριν, αν θελουν οι devs κανουν apps που τρεχουν και στις 2 εκδοσεις. Καλο θα ηταν οι μικρες, σε απαιτησεις, εφαρμογες να φτιαχνονται και για τις 2 εκδοσεις, αφου η Microsoft θελει τα 7 για φθηνες συσκευες, για τις αναπτυσωμενες χωρες, οπως Ινδια, Κινα, κλπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.