rsz_2apple-vs-samsung-lawsuit

Η Samsung έχει οριστεί να πληρώσει 1,05 δισεκατομμύρια δολάρια στην Apple μετά από την ετυμηγορία της δίκης που είχε σαν κύριο θέμα την καταπάτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της πρώτης απέναντι στη δεύτερη.

Ο αριθμός αυτός πρόκειται να αλλάξει (προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο). Η δικαστής Koh διέταξε μια επαναξιολόγηση των 450,5 εκατομμυρίων δολαρίων ζημιών, σε μια δεύτερη δίκη, υποστηρίζοντας ότι οι ένορκοι πήραν υπόψη τους μια ζημιά ανά προϊόν, ενώ υπήρχαν έξι  παραβάσεις που έπρεπε να ληφθούν υπόψη για κάθε συσκευή.

Πιστεύει, επίσης, ότι η Apple μπορεί να δικαιούται αποζημίωση για τις πωλήσεις που δεν περιλαμβάνονταν στην αρχική δίκη.

Υπάρχει και μια πιθανότητα, η Samsung να μπορέσει να μειώσει το ποσό που τελικά θα πληρώσει, αλλά οι επιπλέον παράγοντες και συσκευές θα μπορούσαν να επιδεινώσουν την αυτή τη κατάσταση το ίδιο εύκολα.

Η δικαστής Koh δεν έχει ορίσει ακόμα ημερομηνία δίκης, αλλά εμείς θα θέλαμε να γίνει σύντομα και κάποια στιγμή η διαμάχη Apple εναντίον της Samsung να τελειώσει για καλό και των δύο αλλά και για καλό του καταναλωτή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.