HTC logo

 

Απ’ ότι φαίνεται η HTC δεν θα βγάλει άλλη highend συσκευή μέσα στο 2013. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να δούμε κάποιο νέο highend windows phone.

Σε μια συνέντευξή του, ο Phil Robertson, επικεφαλής της Αγγλικής HTC, δήλωσε πως ενώ πέρσυ είχαν δύο κορυφαίες σειρές, την X και την S, φέτος θα έχουν μόνο μια συσκευή σε αυτή την κατηγορία, και αυτή θα είναι ποια άλλη από το HTC One.

“Last year we had the X and the S, where people had different personal preferences between the two. We just said, let’s just create one flagship device for this year”
“-So, there won’t be any more HTC something’s this year”
“-No; this is The One”

Παρόλο που είχαμε ακούσει πολλές φήμες για ένα windows phone με οθόνη 4.7″, το Zenith, φαίνεται ότι η εταιρία δεν πρόκειται να το βγάλει στην παραγωγή, ειδικά μετά την απόρριψη που δέχθηκε απο τη Microsoft, όταν ζήτησε να βάλει μια οθόνη ανάλυσης 1080p, όπως αυτή που έχει το One και το Butterfly.

Μπορεί να μην δούμε κάποια συσκευή να ανταγωνίζεται τα Nokia Lumia 920, Galaxy S4, και Google Phone X φετος απο την Ταϊβανέζικη εταιρία, αλλά ήδη ακούμε φήμες για τον αντικαταστάτη του HTC 8S. Η νεα συσκευή με κωδική ονομασία “Tiara” θα έχει οθόνη 4.3″ WVGA, 1.2 GHz dual core επεξεργαστή με 1GB RAM, 8GB ROM, 1800 mAh μπαταρία, 8MP κάμερα και θα φοράει “Windows Phone 8 GDR2”.

HTC-Tiara

via 1, 2

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.