Υπάρχει κάτι το εντυπωσιακό στα νεα δισκάκια της Nintendo για το Wii U που είναι δύσκολο να παρατηρήσετε στη φωτογραφία – έχει στρογγυλεμένες άκρες, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό!

Τι μας νοιάζει θα μας ρωτήσετε; Είναι κάτι το διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο σε μορφή Dvd έχουμε δεί μέχρι τώρα. Είναι σαν οι τύποι στη Nintendo να πήραν γυαλόχαρτο και να έκαναν τις άκρες του κάθε δίσκου, έτσι ώστε να είναι στρογγυλεμένες. Είναι μια μικρή λεπτομέρεια, αλλά ταυτόχρονα και όμορφη.

Όπως μάθαμε, (όταν η κονσόλα είχε αρχικά ανακοινωθεί), τα δισκάκια του Wii U θα είναι” υψηλής πυκνότητας οπτικοί δίσκοι” που θα χωράνε μέχρι και 25GB δεδομένων – που ισοδυναμεί με εκείνη των single-layer Blu-ray της Sony για το PlayStation 3 και πολύ μεγαλύτερο από τα dual-layer που έχει το Xbox 360.

Αφήνοντας τώρα τα στατιστικά και τη λογική κατά μέρος, αφού τώρα μάθαμε τα  στρογγυλεμένα δισκάκια, δεν θέλουμε να γυρίσουμε στα παλία.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.