Sony Mobile, Samsung, Motorola και Alcatel συνεργάστηκαν με τα καταστήματα Public για να οργανώσουν μια μεγάλη γιορτή για τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα και τις ταμπλέτες που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Android. Η «γιορτή» σε όλα τα καταστήματα Public θα διαρκέσει ένα μήνα.

Πρωταγωνιστές, ενεργά μέλη δύο ελληνικών κοινοτήτων για το Android και τις εφαρμογές του, ο Βαγγέλης Αλευρίτης από το allaboutandroid.gr και ο Κώστας Πολυχρόνης από το pinapps.com.

Το αφιέρωμα Android αρχίζει με μια γιορτή στο κατάστημα στο The Mall Athens, το Σάββατο 19 Μαΐου από τις 12:00, όπου τα Public σε συνεργασία με τη Sony Mobile, τη Samsung, τη Motorola και την Alcatel θα παρουσιάσουν όλες τις νέες συσκευές με Android, θα κάνουν «super προσφορές» με κάθε αγορά και θα χαρίσουν πολλά smartphone Android.

Συγκεκριμένα, όσοι παραστούν στο Public στο The Mall Athens το Σάββατο 19 Μαΐου θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για το Android, τις λειτουργίες και τις αμέτρητες εφαρμογές του, από επιλεγμένες συσκευές. Τα Public θα παρουσιάσουν όλα τα νέα Android smartphone και tablet και θα θέσουν σε κλήρωση

  • 2 Alcatel One Touch 990,
  • 2 Motorola Motoluxe,
  • 1 Samsung Galaxy Mini,
  • 1 Sony Xperia P και
  • 1 Sony Xperia U.

Τέλος, τα Public θα κάνουν ειδικές προσφορές για όσους επιλέξουν να αποκτήσουν μια νέα Android συσκευή Sony Mobile, Samsung, Motorola, ή Alcatel από το κατάστημα στο The Mall Athens.

 

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.