Η ομάδα AOKP διέθεσε μια πολύ μεγάλη ενημέρωση στην έκδοση Jelly Bean που κατασκευάζει, η οποία επιτρέπει την περιστροφή και το  tablet UI οπουδήποτε.

‘ Κατ’ αρχήν να ενημερώσουμε για την έννοια της Custom Rom. Custom Rom, ονομάζονται οι εκδόσεις λογισμικού που διατίθενται για τα smartphones και Tablets, βασιζόμενες συνήθως στο Android, οι οποίες δεν έχουν δημιουργηθεί από κάποια εταιρία, αλλά από ιδιώτες, οι οποίοι με μεράκι κάνουν αυτό που τους αρέσει. Η πιο γνωστή ομάδα Custom Rom είναι η CyanogenMod ’

Οι φανατικοί των custom ROMs  λοιπόν θα γνωρίζουν οπωσδήποτε την ομάδα AOKP (Android Open Kang Project), αλλά η πρώτη τους έκδοση βασιζόμενη στο Jelly Bean ήταν αρκετά ελλιπής.

Τι διαφορά υπάρχει λοιπόν μέσα σε ένα μήνα ;

Μαζί με τις συνηθισμένες διορθώσεις σφαλμάτων, η δεύτερη έκδοση της ομάδας έχει προσθέσει επιλογές όπως την περιστροφή της οθόνης και του περιβάλλοντος σε οποιαδήποτε συσκευή.

Όσοι θα δοκιμάσετε την καινούργια έκδοση της AOKP θα απολαύσετε τον εξαιρετικό έλεγχο διεπαφής του DPI,  LED, θεματοποίηση και πολλά άλλα.

Ο κατάλογος των συμβατών συσκευών έχει μεγαλώσει και περιλαμβάνει την Verizon έκδοση του Galaxy S III, το Galaxy Note και πολλαπλές παραλλαγές της αρχικής έκδοσης του  Galaxy S καθώς και την οικογένεια Galaxy Tab.

Αν περιμένατε για μία πιο βελτιωμένη  έκδοση AOKP, αυτή η έκδοση είναι έτοιμη.

Μπορείτε να μπείτε εδώ για πληροφορίες

 

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.