Ο John Poole από την PrimateLabs μόλις έκανε γνωστό πως βγήκαν τα αποτελέσματα του πρώτου benchmark για το iPhone 5 μέσω της εφαρμογής Geekbench.

 

 

 

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα δείχνουν ένα iPhone5 που ‘τρέχει’ iOS 6 με Dual-Core επεξεργαστή (για άλλη μια φορά οι techmaniacs έπεσαν μέσα) 1.02GHz ARMv7 και 1GB μνήμη RAM.

Η συνολική βαθμολογία Geekbench δίνει 1601. Ο μέσος όρος για το iPhone 4S είναι 629 και ο μέσος όρος για το iPad 3 είναι 766. Ένα διάγραμμα σύγκρισης των προηγούμενων συσκευών iOS μπορείτε να βρείτε στο Geekbench. Οι αριθμοί φαίνοντε να τεκμηριώνουν τον ισχυρισμό της Apple ότι ο A6 επεξεργαστής είναι δύο φορές τπιο γρήγορος απο τον Α5X και οποιαδήποτε προηγούμενη συσκευή iOS. Αυτό το σκορ τοποθετεί επίσης το iPhone 5 μπροστά από το μέσο όρο των βαθμολογιών όλων των τηλεφώνων Android στο Geekbench. Τα πλήρη αποτελέσματα Geekbench για περαιτέρω ανάλυση σε επεξεργαστή, μνήμε και memory bandwidth.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Α6 φαίνεται επίσης να χρονισμένος υψηλότερα από τον Α5 στο 1GHz (το iPhone 4S A5 έτρεξε σε 800Mhz). Το 1GB της μνήμης RAM επιβεβαιώθηκε ήδη με το part number που έχει πάνω ο ίδιος επεξεργαστής A6.

Ο Poole αναγνωρίζει τα αποτελέσματα του Geekbench για συσκευές, που είναι σε στάδιο προ κυκλοφορίας, έχουν την πιθανότητα να είναι ψεύτικα, αλλά ο ίδιος φαίνεται να πιστεύει ότι αυτά τα αποτελέσματα είναι πραγματικά. Το iPhone 5 θα είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό στις 21 Σεπτεμβρίου, οπότε λίγο υπομονή ακόμα μέχρι να δούμε περισσότερα benchmarks.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ναι τελικα και εμεις χθες που το τσεκαραμε με το συγκεκριμενο benchmark μας εδειξε απο 1250 μεχρι 1800 οποτε το περναμε λιγο στο ντούκου! οτι και να λενε τα bench η συσκευη φαινεται απο το every day use

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.