Catwalk

Πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν το Catwalk να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων, παρόλο που δεν γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες για τον αντικαταστάτη του Nokia Lumia 920. Ανάμεσα στις πληροφορίες/φήμες που έχουμε στα χέρια μας μέχρι στιγμής, είναι η αλουμινένια κατασκευή του νέου smartphone. Σύμφωνα το κινεζικό δίκτυο Tieba, έχουμε τις δυο πρώτες φωτογραφίες της συσκευής, που επιβεβαιώνουν την κατασκευή από αλουμίνιο, εάν είναι αληθινές.

Catwalk 2

Αν παρατηρήσουμε καλά τις δυο φωτογραφίες, παίρνουμε αρκετές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη συσκευή, οι οποίες εν μέρει έρχονται σε αντίθεση με το design που χρησιμοποιεί η Nokia μέχρι στιγμής. Παρόλο που βλέπουμε ότι η συσκευή είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, στις φωτογραφίες φαίνεται πως δεν χρησιμοποιεί το unibody design που εισήγαγε η εταιρία με τις τελευταίες Windows Phone συσκευές και το N9, αλλά ούτε και τον αντίστοιχο σχεδιασμό που χρησιμοποιούσε σε παλαιότερες Symbian συσκευές όπως το N8 και το Ε7, που κατασκευάζονταν από αλουμίνιο.

Ένα άλλο σημείο που κεντρίζει το ενδιαφέρον, είναι το μέγεθος του αισθητήρα της πίσω κάμερας. Απλά κοιτάξτε πόσο μεγάλος είναι. Είναι σίγουρα αρκετά μεγαλύτερος από αυτόν του 920 και μπορεί άνετα να συγκριθεί με αυτόν του 808 Pureview με τα 41MP. Μήπως τελικά η Nokia αποφάσισε να “παντρέψει” το Catwalk και το EOS σε ένα smartphone??

Στις υπόλοιπες πληροφορίες που έχουμε για το Catwalk, από φήμες φυσικά, αφού η Nokia δεν έχει ανακοινώσει τίποτα, συμπεριλαμβάνονται ο διπύρηνος Qualcomm S4 επεξεργαστής, χρονισμένος στα 1.5Ghz, 16GB ROM, 1GB RAM, οθόνη 4.5 ιντσών τεχνολογίας “octaLED” και ανάλυσης 1280×768, 2000mAh μπαταρία, 8.7MP κάμερα (θα δούμε), διαστάσεις 129x71x8.4mm και βάρος 132g, 50g λιγότερα από τον προκάτοχό του.

 

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.