Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες στους Korea Times:

« Η νέα συσκευή αναμένεται να εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο το αργότερο αρχές Μαρτίου του 2013, αφού προηγηθεί πρώτα η ανακοίνωσή της στην MWC ( Mobile World Congress 2013 ) τον Φεβρουάριο. »

Και ενώ θα διατηρούν την  ” εμπνευσμένη από τη φύση ” σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, η οθόνη θα μπορούσε να πάρει μια μικρή αναβάθμιση από τις 4,8 στις 5 ίντσες.

Μπορεί να φαίνεται περίεργο για μια εταιρεία να αναφέρεται στο επόμενό της προϊόν τόσο σύντομα, αλλά ίσως είναι μια εσκεμμένη κίνηση μάρκετινγκ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • Συγνώμη αλλα και η Apple το ίδιο δεν έκανε; Δεκεμβρη εβγαλε το 4S και σεπτέμβρη βγάζει το καινουριο. Δεν λεω πως είναι σωστό αλλά η Apple άλλαξε ημερομηνίες και καπως πρέπει να χτυπηθούν 😉

  1. ΄Ολες οι εταρειες απαξιώνουν τις συσκευες τους με τον ενα ή τον άλλο τρόπο κ αμεσα και τον πελατη, γιατι εχουν φτιαχτει με μοναδικο σκοπο το κερδος και τη μεγιστοποιηση αυτου. Δεν λογαριαζουν πόσα έδωσες κοιτανε απλά να σε πείσουν να ξανάγορασεις ακόμα κ οταν δε το χρειάζεσαι, και σε αυτο το σημείο βέβαια φταει ο κόσμος που τρώει τα τρικ του marketing και τι ειναι μόδα και τα λοιπα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.