Το Samsung Galaxy S III έχει πήγε για πώληση σήμερα και είναι το μεγαλύτερο λανσάρισμα για ένα μόνο προϊόν στην ιστορία της εταιρείας, με ταυτόχρονο λανσάρισμα σε 28 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Ωστόσο, η Samsung σχεδιάζει να προχωρήσει σε ακόμα μεγαλύτερο λανσάρισμα μέσα στους επόμενους μήνες, με την απελευθέρωση του σε ένα σύνολο 145 χώρων και σε 296 φορείς κινητής από το τέλος του Ιουλίου.

Το τηλέφωνο έχει δει ήδη μια πολύ ισχυρή ζήτηση, με ένα τεράστιο αριθμό προ-παραγγελιών από την Vodafone Ηνωμένου Βασίλειο μέχρι στιγμής. Οι άνθρωποι έχουν κάνει ουρές  έξω από τα καταστήματα στο Λονδίνο για να πάρουν το τηλέφωνο,πράγμα  ειρωνικό αν σκεφτεί κανένας ότι αυτό είναι το ακριβώς ίδιο πράγμα που η Samsung κορόιδευε στις διαφημίσεις της για τους χρήστες iPhone.
Η Samsung έχει κυκλοφορήσει επίσης μια νέα αλυσίδα καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας που ονομάζεται Samsung Mobile PIN και τοποθετούνται σε διάφορα μέρη του Λονδίνου, τα οποία είναι μικρά καταστήματα και τοποθετούνται σε δημοφιλείς τοποθεσίες. Επίσης, θα κάνει μια παγκόσμια περιοδεία σύντομα στην Αυστραλία, Ινδία, Κίνα, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Κορέα και άλλες εννέα χώρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.