Σύμφωνα με το Liveside.net, η Microsoft ετοιμάζεται να φέρει το cloud music streaming στο Skydrive.

Παρόμοιες φήμες κυκλοφορούν κατά διαστήματα για την υπηρεσία του Skydrive. Τον Μάιο του 2011 είχε “κυκλοφορήσει” ότι το cloud music streaming θα έρθει με την καινούρια αναβάθμιση των Windows Phone 7.5, κάτι που όμως δεν έγινε. Παρόμοια ήταν και η κατάσταση το 2012 στην Ε3, όπου η εταιρία ανακοίνωσε το Xbox Music, μια υπηρεσία music streaming, αντίστοιχη των Pandora και Spotify. Τότε, η Microsoft είχε υποσχεθεί ότι το cloud music streaming θα έρθει στην πλατφόρμα από το 2013. Βέβαια, δεν υπήρξε καμία νύξη, ότι αυτή η υπηρεσία θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Skydrive, ή ότι τουλάχιστον θα την υποστηρίζει.

Cloud Storage. Available in the coming year, a scan-and-match feature will take you beyond the 30 million tracks globally offered through Xbox Music. It will add all the music you own to your Xbox Music cloud catalog, including music acquired through other services. This means you can add almost any content you have to your personal Xbox Music collection, even if it’s not available in the Xbox Music catalog.

Μέχρι στιγμής όμως δε μπορούμε να “στρημάρουμε” τη μουσική που έχουμε αγοράσει και αποθηκεύσει στο cloud.

Τώρα, το Liveside.net “επιβεβαιώνει” ότι το music streaming έρχεται στο Skydrive. Αναλύοντας τον κώδικα του Skydrive.com, βρήκαν αναφορές για ένα music player, το οποίο δεν είναι διαθέσιμη επιλογή μέχρι στιγμής.

Επιπλέον, κατάφεραν να βρουν εικόνες από τα πλήκτρα χειρισμού του προαναφερθέντος player.

Κάποια στιγμή ήταν αναμενόμενο να υπάρξει ένα τέτοιο feature στο Skydrive, αφού είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που ζητούν περισσότερο οι χρήστες. Αυτό που δεν γνωρίζουμε, όμως, είναι, αν τελικά το cloud music streaming που έρχεται στο Skydrive θα συνδέεται με κάποιο τρόπο με το Xbox Music.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.