Μια δεκαετία μπορεί να είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για τους ανθρώπους αλλά για τον κόσμο της τεχνολογίας είναι μια αιωνιότητα. Στις αρχές του 2007 η Nokia ήταν ακόμη στην κορυφή του κόσμου των κινητών τηλεφώνων με τις Motorola, Samsung και … Sony Ericsson να ακολουθούν.

Apple iPhone 1st gen

Το Android βρισκόταν ακόμη σε κάποιο συρτάρι της Google μετά την εξαγορά της αντίστοιχης εταιρείας το 2005 για 50 εκατομμύρια δολάρια, τα Windows XP ήταν ακόμη ενεργά, τα PDAs βρίσκονταν σε ανάπτυξη και το Myspace μόλις είχε γίνει το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον πλανήτη.

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2007, ο Steve Jobs παρουσίασε το iPhone πρώτης γενιάς ως “ένα iPod με μεγαλύτερη οθόνη και touch screen, ένα επαναστατικό κινητό τηλέφωνο, μια καινοτόμα συσκευή για επικοινωνία μέσω internet”, μεταμορφώνοντας το τοπίο της κινητής τεχνολογίας για πάντα.

https://www.youtube.com/watch?v=-3gw1XddJuc

Εννέα εξελίξεις μετά, με κάποιες μεγαλύτερες και κάποιες πιο οικονομικές από άλλες, είμαστε ακόμα εδώ, στη συζήτηση για κάθε νέο iPhone.

Ο CEO της Apple, Tim Cook, αναφερόμενος στα 10 χρόνια από το πρώτο iPhone, μας υποσχέθηκε ότι “τα καλύτερα έρχονται” !

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.